ساسان قاسمي ادامه داد: اين بنياد پيشنهاد اجرايي شدن اين برنامه را در دو استان تهران و قم مطرح کرده است که هماهنگي چنداني در اين زمينه نميتوان انجام داد.
وي با اشاره به اينکه معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي تأکيد دارد که اين طرح در تمامي استانها اجرايي شود، اظهار داشت: در سطح ستادي از امکانات چنداني براي ارائه به اين موسسه برخوردار نيستيم اما در سطح استانها شرايط طور ديگري است.
مدير کل توسعه و ترويج اين معاونت تصريح کرد: آموزش همراه با توليد مد نظر گروه معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي در اين نشست بوده چرا که تنها با توليد ميتوان به عرصه اشتغال ورود پيدا کرد.
قاسمي تصريح کرد: فروش محصولات نيز به اندازه توليد محصول اهميت دارد که به همين منظور وظيفه بازاريابي و ايجاد بازار فروش بر عهده خود بنياد است.
اين مقام مسئول با بيان اينکه معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي هيچ گونه فعاليت اجرايي انجام نميدهد، گفت: در حال حاضر تنها موضوع آموزش و اختصاص فضاها در استانهاي مختلف کشور در صورت امکان در حوزه وظايف ما قرار دارد.
وي در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر اطلاعات کاملي در بخش بانک اطلاعات صنايعدستي وجود دارد که با هزينه بالايي تهيه شده که ميتوانيم آن را در اختيار بنياد بين المللي امداد جهان قرار دهيم.
ساسان قاسمي اجراي اين طرح را به خاطر محدوديتهاي زياد در تهران اثر گذار ندانست و خاطرنشان کرد: در شهرستانها به خاطر امکانات زياد سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري اجراي طرح عملياتيتر خواهد بود.
111/
انتهای پیام/